lördag 22 januari 2011

Goda, längra dagar med nytt på G..

Vi är nu inne i en tid med mycket spännande. Jo, februari månad är tiden för förändring. Brukar vara så.

Vi börjar redan i januari med kommande årsmöte för SSBTK (Svenska Staffordshire Bull Terrier Klubben)
Valberedningen har tagit kontakt. Vi skall vara i Jönköping. Dagen innan hålls ett mycket interessant föredrag av en av englands äldsta uppfödare och rasspecialist. Bra kommande helg!

UBK (Ulricehamn Brukshund Klubb) har sitt möte helgen efter. Jag har redan varit på ett möte i förvaltningskommiteen, där det är tänkt jag skall vara med åtminstone ett år, som jag har bett om.

Vårens kurser sätter snart igång.
Victor skall delta på Almenlydnad och Agility 1. Blir hur spännande och roligt som helst.
Victors uppfödare och ägare, Laila Ström, i kennel Joddricks har tidigt i gångna veckan granskat honnom, och hon var mycket nöjd med vad hon så. Jag bara älskar denna hunden!!

Randa och Douglas är inne i vårens fällning av päls, annars glada och pigga som vanligt. Våra träningar i skogen gör dem gott nu, när stora rastgården är fylld av så djup snö, och verkar vara lite tråkig för dom.

Den största nyheten är väl att det snart kommer en ny, liten SBT kille till Björnarydet; från Australien. Han beräknas komma medio februari. Detta är en hane efter "top dog" blodslinjer, och Laila i kennel Joddricks och jag har stora förhoppningar till just denna killen.
Självklart kommer foto och all information så snart han är här.

Utställningar blir det inte så mycket av nu, bara 1st planerat i februari, sen får vi avvakta Malmö Jägersro.

Alla fd "mina" pyreneiska mastiffer, som numera bor i Ludvika, i kennel Dulanilos, rapporterades må mycket bra; det är vårspring i tassar och vi hoppas det snart är löpdags. Lycka till Rebecka och Johan!

Dogo Canario är ett helt avslutat kapittel och därför inga rapporter alls. Där hänvisar jag till den ända rasklubben som finns i Norden; Norsk Dogo Canario Klubb.

Det var lite uppdateringar på läget i kennel Molåslia, vi hälsar nu snart VÅREN välkommen!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar